BETERE VOORWAARDEN ÉN DE LAAGSTE LEASEPRIJS

Operationele lease

lease

Operationele Lease is wat beheer betreft de meest complete vorm van autolease en wordt meestal aangeboden inclusief reparatiekosten, onderhoud, vervanging van banden, motorrijtuigenbelasting, verzekering, vervangend vervoer en desgewenst brandstof.

Occasion Lease

occasion

Occasionlease komt ook voor zakelijk gebruik steeds meer in trek omdat de afschrijving relatief gunstig is ten opzichte van vergelijkbare nieuwe auto’s. Deze demo’s zijn gunstig geprijsd en snel leverbaar. Een scherp leasetarief doet dan de rest.

BedrijfswagenLease

bedrijf

Een leaseofferte voor een bedrijfswagen vraagt nauwkeurigheid en dat geldt zeker voor de bedrijfswagen met een specifieke samenstelling. Een kwalitatieve leaseofferte stellen wij graag samen op basis van een gespecificeerde dealerofferte

Import Lease

import

Importlease maakt gebruikt van de prijsverschillen tussen auto’s in Nederland en de rest van Europa.  Het financieel voordeel wordt verwerkt ten gunste van de investering. Of het nu gaat om een geïmporteerde luxe, jong gebruikte of zelfs nieuwe auto.

Shortlease

short

Shortlease contracten worden doorgaans gesloten voor medewerkers met een arbeidscontract voor bepaalde tijd, medewerkers die projectmatig worden ingezet of ter overbrugging van de levertijd van de nieuw bestelde leaseauto.

Private lease

particulier

Private lease is een vorm van operationele lease afgestemd op particulier gebruik. Deze leasevorm is tegenwoordig zo populair doordat het privébezit buiten de forfaitaire aanslag inkomstenbelasting valt. Toch schuilen er onzekerheden.