BETER MOBIEL MET LEASECOLLECT

Auto, trein, tram, bus, taxi, fiets……., iedere schakel in de mobiliteitsketen vertegenwoordigt een eigen waarde in het proces van persoonlijk vervoer. Binnen dat proces gelden voor iedere onderneming andere wegingsfactoren, zoals de werknemers binnen een organisatie weer verschillen van elke andere individu.

Kortom, het reisgedrag van de medewerkers in uw onderneming speelt zich af in een complexe omgeving. Een degelijk mobiliteitsadvies komt daarom nooit uit een boekje.

Een mobiliteitsadvies van LeaseCollect stoelt op ervaring en inzicht in het ontwerp van uw organisatie. Die bepaalt immers hoe klanten uw organisatie ervaren, hoe efficiënt uw medewerkers hun werk kunnen doen en hoe slagvaardig accountmanagers opereren.

Teneinde uw mobiliteitsefficiency te verbeteren baseren wij ons niet alleen op de eerste analyse van het reisgedrag binnen uw onderneming. Dit wordt namelijk beheerst door niet relevante motieven zoals gemak, status en financiële prikkels. Daarom staat de werknemer, de mens in uw organisatie, altijd centraal in onze advisering. Zonder begrip en (sociale) acceptatie is de implementatie van nieuw mobiliteitsbeleid kansloos.

Mobiliteitsadvies op maat

Wilt u besparen op reiskosten en/of nieuwe mobiliteit koppelen aan uw doelstellingen voor milieubewust ondernemen? LeaseCollect levert u graag een maatwerk mobiliteitsadvies.

Deze dienst is zonder kosten voor relaties die exclusief zaken doen met met LeaseCollect.

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 023-5275336,

mail naar info@leasecollect.nl of
gebruik ons contactformulier.