Samenwerking Inqar B.A.S. en LeaseCollect

Inqar B.A.S. en LeaseCollect hebben dinsdag 20 september een samenwerkingsovereenkomst getekend. 

De markt voor zakelijke mobiliteit verandert en dus verandert ook de behoefte van de zakelijker reiziger. Kortlopende autolease contracten  gecombineerd met andere vormen van vervoer is in de actualiteit een veel gehoorde wens van de zakelijke reiziger. Wat wel nieuw is is het feit dat de shortlease auto, want daar praten we dan over, moet voldoen aan de persoonlijke wensen/eisen. Nam men in het verleden genoegen met een klasse C en kon men kiezen uit een kleur daar wordt nu vooral aangedrongen op een gewenst merk, type en zelfs de uitvoering wordt niet weggelaten.

Om aan deze “veranderende” vraag te kunnen voldoen dien je als collectief inkoopbureau voor zakelijke mobiliteit ook de juiste partners aan je te binden die in staat zijn om te putten uit een groot en divers wagenpark met niet standaard auto’s. Inqar B.A.S. beschikt over een grote en diverse vloot aan auto’s en is bovendien in staat om flexibel en snel te handelen binnen de kwalitatieve normen van LeaseCollect.

20160920-20160920naamloos1020385

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto wordt de samenwerkingsovereenkomst getekend door Randy Luiten van Inqar B.A.S. en Marcel Meijer namens LeaseCollect.

Bent u ook nieuwsgierig wat Inqar B.A.S. en LeaseCollect u kunnen bieden op het gebied van flexibele zakelijke mobiliteit? Elke aanvraag wordt binnen 4 werkuren beantwoord met een concreet voorstel.