30 JAAR UNIEKE SAMENWERKING

Unieke samenwerking Willem Roelofs (Ardea Auto) en Marcel Meijer (LeaseCollect)

Scherp geprijsde Jubileum Lease Edition voor zakelijke markt

Regio – Dertig jaar werken ze nauw samen en voor Vestigingsmanager Willem Roelofs van Ford-dealer Ardea Auto in Hoofddorp en Marcel Meijer, directeur bij LeaseCollect uit Haarlem is dat de reden om tijdelijk diverse aantrekkelijke lease-aanbiedingen te introduceren. Daarbij gaat het om de Jubileum Lease Editions van de Ford Fiesta, Focus, Kuga en EcoSport. Modellen in de rijk uitgevoerde Titanium/ST-Line uitvoering en uit voorraad leverbaar tegen scherpe leasetarieven.

Willem Roelofs neemt het voortouw: “Marcel is zo lang ik hem ken, werkzaam in de leasewereld en als zodanig een trouwe relatie van ons. Zeker waar het om lease-voorstellen met een Ford gaat, kunnen wij er met elkaar altijd goed uitkomen. Een samenwerking die precies dertig jaar bestaat en dat is voor ons zeker iets om even bij stil te staan. Dat doen we met een Jubileum Lease Editie van de meest gangbare modellen. Dus de Fiesta, Focus, Kuga en EcoSport. Deze uitvoeringen zijn gebaseerd op de vijfdeurs Titanium/ST-Line, met een specifiek op de veel-rijder afgestemde uitrusting. In samenwerking met Strix Lease Service hebben we daar een extra scherpe calculatie op los gelaten om met elkaar tot een scherpe operationeel zakelijke lease voor 12 tot en met 60 maanden te komen. Het zijn Fords die nu op voorraad staan en dus nog onder de huidige, gunstige BPM-condities vallen. Ze zijn groot ingekocht, hebben een hoge restwaarde en dat betekent een scherpere aanschaf- en leaseprijs.” Dit alles bovenop de beste voorwaarden want daar staat LeaseCollect altijd voor garant.

Marcel Meijer sluit op het verhaal aan: “Ik ben inderdaad bij meerdere leasemaatschappijen als adviseur actief geweest voor ik in 2000 voor mijzelf begon met Lease Collect. Ik was daarmee de grondlegger van wat men nu noemt het kanaal van intermediairs. De eerste broker-intermediair die vanuit de gedachte van collectieve inkoop interessante tarieven aanbood welke standaard werden gecombineerd met de beste leasevoorwaarden.

Dus met tien bedrijven met ieder tien leaseauto’s was ik 1 klant, Lease Collect met 100 auto’s. Dat levert direct een andere positie in de markt op en betekent voor de klant meer voordeel. Je bent immers de inkoper van 100 auto’s en niet tien keer 10 auto’s. Wij kunnen iedere auto naar klantenwens specificeren en flexibel aanbieden, conform een matrix met een maximale transparantie. De aanvragen voor de Ford Jubileum Lease Editions lopen via onze site (Leasecollect.nl) en na aanmelding nemen wij contact met de klant op. Met elkaar bepalen we de keus voor het model, de kleur en uitvoering. In principe gaat het alleen om 5-deurs uitvoeringen, benzinemotor en handgeschakelde versnellingsbak. Omdat ze uit voorraad leverbaar zijn, kunnen we ook snel leveren.”