Voordeel door inzet van een kwalitatief en zorgvuldig opgebouwd netwerk.

Direct profiteren van personen- of bedrijfsauto’s met een zeer aantrekkelijke korting of met een lagere bijtelling? Wij tonen je met enthousiasme onze ‘snoepjes’ die op zeker bijdragen aan een verlaging van je investering en dus direct voordeel bieden ten opzichte van een reguliere aankoop. Staat de door jouw gewenste auto er niet bij? Geef ons dan een zoekopdracht want zoals gezegd: dit zijn alleen de echte ‘snoepjes’.

Maatwerk offerte

Wij bieden je binnen 1 werkdag een op jouw wensen afgestemde leaseofferte aan. Bij ons geen lekker makende ‘vanaf’ prijzen die uiteindelijk toch weer tot een teleurstelling leiden maar direct de juiste prijs afgestemd op de jouw best passende voorwaarden en gebaseerd op de scherpste inkoopcondities. Alle offertes via LeaseCollect worden bovendien voorzien van een transparante matrix zodat je ook in de loop van het contract zelf je begroting/budget kan monitoren.

FORD MUSTANG MACH-E

Ford Mustang Mach E

DEALER VOORRAAD

Een enkel model op voorraad met 16% bijtelling.

Info & Offerte

VOLVO C40 TWIN PURE ELECTRIC

Volvo C40 E

DEALER VOORRAAD

Nog 12% bijtelling maar (op=op)

UITVERKOCHT

AUDI Q4 E'TRON PARALLEL

Audi Q4 e-tron

IMPORT PARALLEL

Inmiddels heel schaars maar beschikbaar (op=op)

Info & Offerte

FORD TRANSIT VRIJE KEUZE

Ford Transit Financial lease ACTIE

VOORRAAD

Vrije specificatie met extreme korting tot 25%

UITVERKOCHT

Standaard collectieve inkoopkorting

Voor een groeiend aantal merken maken wij met onze professionele partners jaarlijks vaste afspraken over speciale collectieve inkoopcondities op vrij te configureren modellen en uitvoeringen.

Zo profiteer je altijd van volume voordeel!

Scroll naar top