ACTIE AUTO'S

NIEUW

JONG GEBRUIKT

ELEKTRISCH

HYBRIDE

Nieuw geregistreerd, Jong gebruikt, Elektrisch en Hybride zijn op dit moment wel de meest voorkomende actiemodellen of aanbiedingen die ons onder de aandacht worden gebracht door partners en leveranciers. Er is dus veel mogelijk en daarbij is het grote voordeel dat veel aangeboden auto’s ook nog eens in de fysieke voorraad staan van dealer en importeurs en daardoor snel ingezet kunnen worden. LeaseCollect heeft een groot en kwalitatief netwerk tot haar beschikking met loyale en betrouwbare leveranciers. Wij kunnen je dan ook een keiharde toezegging doen dat wij jouw voorkeursauto weten te vinden.

"IN THE PICTURE"

EEN SELECTIEF AANBOD VAN AUTO’S DIE OPVALLEN DOOR INTERESSANTE AANKOOPCONDITIES!

Ben je geïnteresseerd in één van de aangeboden modellen en wil je meer weten over de aanbieding of direct samen een offerte aanvraag samenstellen?
Laat je gegevens achter (zie hieronder) en wij bellen je binnen enkele uren.

Veelgestelde vragen over aanbiedingen

Hierbij enkele veel gestelde vragen en antwoorden. Zit jouw vraag/antwoord er niet bij dan vragen wij je gebruik te maken van het formulier aan de rechterzijde. Ook dan bellen wij je snel!

Een actie auto ontstaat veelal uit een behoefte van de leverancier om de auto tegen zeer aantrekkelijke aankoopcondities te willen verkopen. Dit voordeel helpt natuurlijk altijd om een lagere maandprijs te kunnen bieden aan onze relaties.

Ja! En daar onderscheiden wij ons opnieuw in want het is geen vanzelfsprekendheid dat occasions of demo’s zomaar door een leasemaatschappij worden geaccepteerd. Bij LeaseCollect wel.

Jazeker en sterker nog… dat heeft onze voorkeur. Met jouw specifieke wensen scannen wij de mogelijkheden bij leveranciers en komen met een gericht voorstel bij je terug. Jouw voordeel? Je hoeft zelf niet te zoeken en krijgt altijd een interessante auto aangeboden.

Die zijn er zeker en stijgen soms met de te verlenen korting ver boven de personen auto’s uit. Heb je een specificatie van een nieuwe bedrijfsauto? Mail deze aan ons met de offerte condities en wij zoeken de beste aanbieding voor je op.

Goeie vraag!
LeaseCollect krijgt bijna elke dag wel auto’s aangeboden. Samen met het feit dat de beschikbaarheid snel muteert hebben wij ervoor besloten alleen vrij te specificeren actiemodellen op de site te vermelden. Dit bespaart ons veel tijd en voorkomt teleurstellingen als er een actie auto reeds is verkocht.

Een ‘vanaf’ prijs kan je ook lezen als een ‘lekker maak’ prijs. LeaseCollect zal dit niet zo snel doen omdat het vaak een verkeerd beeld geeft. Liever zijn wij specifiek en bieden we een transparant tarief op de reële uitgangspunten. 

Snel offerte?

Bij een speciale aanvraag werkt dat meestal niet vloeiend met een algemeen aanvraagformulier. Wat wel efficiënt werkt is een persoonlijk contactmoment waarin alle vragen wederzijds worden beantwoord en waarna een kwalitatieve offerte volgt. Dus geen mail maar wij bellen jou binnen enkele uren!