Voordeel door inzet van een kwalitatief en zorgvuldig opgebouwd netwerk.

Direct profiteren van personen- of bedrijfsauto’s met een zeer aantrekkelijke korting of met een lagere bijtelling? Wij tonen je met enthousiasme onze ‘snoepjes’ die op zeker bijdragen aan een verlaging van je investering en dus direct voordeel bieden ten opzichte van een reguliere aankoop. Staat de door jouw gewenste auto er niet bij? Geef ons dan een zoekopdracht want zoals gezegd: dit zijn alleen de echte ‘snoepjes’.

Maatwerk offerte

Wij bieden je binnen 1 werkdag een op jouw wensen afgestemde leaseofferte aan. Bij ons geen lekker makende ‘vanaf’ prijzen die uiteindelijk toch weer tot een teleurstelling leiden maar direct de juiste prijs afgestemd op de jouw best passende voorwaarden en gebaseerd op de scherpste inkoopcondities. Alle offertes via LeaseCollect worden bovendien voorzien van een transparante matrix zodat je ook in de loop van het contract zelf je begroting/budget kan monitoren.

Standaard collectieve inkoopkorting

Voor een groeiend aantal merken maken wij met onze professionele partners jaarlijks vaste afspraken over speciale collectieve inkoopcondities op vrij te configureren modellen en uitvoeringen.

Zo profiteer je altijd van volume voordeel!