Snel, nieuw en goedkoop rijden?

Dat kan en vaak zelfs uit voorraad. Wij opereren in het hart van de autobranche en beschikken over de juiste kanalen om u belangrijke inkoopvoordelen te bieden met de speciale actie auto’s van importeurs, dealers en leasemaatschappijen.

Met voordeel leasen
Uiteraard kunt u de door ons aangeboden actie auto’s ook leasen. De messcherpe prijzen werken automatische door in navenant scherpe leasetarieven. Laat deze winst niet liggen!

Maatwerk condities?
Bent u geïnteresseerd in een actie auto en wilt u een maatwerk (lease) offerte ontvangen? Laat het ons weten en u ontvangt binnen één werkdag een maatwerk aanbieding.

Snel reageren svp
Onderstaand aanbod is representatief maar ook continue in beweging. Heeft u interesse? Bel of mail ons even en we zullen direct zorgen dat de door u gewenste auto voor u wordt gereserveerd.

Niets van uw gading?
Staat uw gewenste merk/type er niet bij dan adviseren wij u om een korte mail aan ons te richten met een opgave van uw wensen. Wij gaan vrijblijvend aan de slag om precies die auto voor u te vinden.

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 – 130 2490

mail naar info@leasecollect.nl of
gebruik ons contactformulier.

Personen auto's

De hier benoemde actie auto’s zijn maar een klein deel van het totaal aan continue wisselend aanbod van onze relaties en toeleveranciers. Waar mogelijk proberen wij dit aanbod zo actueel mogelijk te volgen en u hierover tijdig te informeren zodat u snel kunt schakelen als er een auto van uw keuze als actie auto wordt vermeld. Wilt u periodiek geïnformeerd worden over de bij LeaseCollect bekende acties? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang het aanbod wekelijks in uw mailbox.

Bedrijfswagens