Bevestiging opdracht nieuwe financial leaseovereenkomst

Dank dat LeaseCollect voor uw organisatie een nieuwe financial leaseovereenkomst mag verzorgen via één van haar gekwalificeerde partners. Wij streven altijd naar een maximale efficiency zodat de procedure van uw bevestiging tot en met de formele bestelling bij een leverancier zo kort mogelijk is. Om die reden vragen wij u dan ook alle gegevens nauwkeurig in te vullen en te verifiëren voordat u het document verzend.

De lease overeenkomst is een bevestiging van alle gemaakte afspraken. Na rechtsgeldige ondertekening zien wij de overeenkomst graag weer per email retour. Tekent u digitaal via de service van de leasemaatschappij dan is LeaseCollect onderdeel van het verificatie proces en hoeft u na ondertekening niets meer voor ons te doen.

  • Telefoonnummer waar u bij voorkeur direct bereikbaar bent.
  • Dit is van toepassing indien 1 of meerdere service componenten worden afgenomen. Is dit niet van toepassing dan laat u het veld leeg.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Als u geen datum invult dan gaan wij er van uit dat de auto geleverd mag worden zodra deze beschikbaar is en aflever klaar.
  • Vermeld het corresponderende bedrag van de leasetermijn op de offerte.
  • Indien er specifieke afspraken zijn gemaakt verzoeken wij u deze hier te vermelden.