Bevestiging opdracht nieuwe leaseovereenkomst

Dank dat LeaseCollect voor uw organisatie een nieuwe leaseovereenkomst mag verzorgen via één van haar gekwalificeerde partners. Wij streven altijd naar de beste condities en voorwaarden en dat geldt ook weer voor deze nieuw te bestellen leaseauto. Vaak zien wij in de markt – veelal online – scherpe aanbiedingen gecombineerd met onzekere voorwaarden die de uiteindelijk pricing op de totale contractduur een stuk minder scherp maken. Deze aanbiedingen zijn vaak te herkennen aan de combinatie van een langere looptijd met een laag kilometrage en een  minder uitgebreide dienstverlening. Wijkt u hiervan af dan loopt het actietarief al snel op. LeaseCollect werkt samen met professionele partijen die wel de dienstverlening bieden die past bij full service en comfortabel leasen met kwalitatieve en transparante voorwaarden.

De lease overeenkomst is een bevestiging van alle gemaakte afspraken. Na rechtsgeldige ondertekening zien wij de overeenkomst graag weer per email retour. Tekent u digitaal via de service van de leasemaatschappij dan is LeaseCollect onderdeel van het verificatie proces en hoeft u na ondertekening niets meer voor ons te doen.

  • Telefoonnummer waar u bij voorkeur direct bereikbaar bent.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
    Als u geen datum invult dan gaan wij er van uit dat de auto geleverd mag worden zodra deze beschikbaar is en aflever klaar.
  • Vermeld het corresponderende bedrag van de leasetermijn op de offerte.
  • Indien er specifieke afspraken zijn gemaakt verzoeken wij u deze hier te vermelden.
  • Indien de berijder "Algemeen" is kunt u deze velden leeg laten. De contactpersoon wordt dan het aanspreekpunt voor de communicatie.