Het schuurt!

Corona en mobiliteitskosten zijn een moeilijke combi deze periode. Met de door het kabinet bepaalde verlenging van de beperkende maatregelen zijn veel ondernemers kritisch aan het kijken naar onder anderen de doorlopende lease- en mobiliteit verplichtingen met als doel deze, voor zover mogelijk, zo beheersbaar mogelijk te houden of te maken. LeaseCollect wil daarbij ondersteunen door korte publicaties te vermelden waarin de ene keer het advies leidend is in de vorm van T&A (Tips & Advies) en anderzijds aandacht is voor aanbiedingen die wellicht passend zijn voor de individuele omstandigheden. Wilt u met ons sparren over mobiliteit in het algemeen? Wij plannen met plezier en uiteraard zonder enige vorm van kosten een telefonische afspraak met u in.

HULP BIJ FLEETMANAGEMENT

De leasekosten lopen door maar de maandelijkse omzet is ingestort en de reserves zijn niet voldoende voor de komende maanden. Dan is concrete actie vereist om de kosten zoveel mogelijk op korte termijn te kunnen verlagen. LeaseCollect helpt met Tips en Adviezen om direct met je leasemaatschappij in overleg te gaan.

ALS OV EVEN GEEN OPTIE IS

En je medewerkers moeten op een verantwoorde manier reizen zonder langlopende verplichtingen en tegen zeer aantrekkelijke condities…. Dan biedt LeaseCollect je een betrouwbaar alternatief door de inzet van een shortlease auto voor het 12 maanden tarief. Meer weten?

MOBILITEIT IN TIJDEN VAN CRISIS

De gebeurtenissen van dit moment zullen de uitwerking naar de toekomst niet missen. Zaten we een maand geleden nog volop in de voorbereiding voor een transitie naar elektrische mobiliteit daar worden we nu geconfronteerd met een (naderende) economische crisis welke weer een heel ander beeld geeft van de mobiliteitsbehoefte. Ons zusje De MobiliteitsArchitect helpt u graag bij het opzetten van een toekomst bestendig mobiliteitsbeleid inclusief de gevolgen bij een (economische) crisis.

SPARREN MET EEN PRO

Met bijna 30 jaar ervaring in vervoer- & mobiliteit weten wij inmiddels wel wat de (on)mogelijkheden in de branche zijn. Onze ervaring beheerst alle disciplines van het opstellen van een mobiliteitsbeleid tot de volledige bandbreedte van fleetsourcing tot en met de remarketing. Kunnen wij je helpen in een bijzondere tijd en wil je bijvoorbeeld even sparren over actuele onderwerpen om de vaak meerjarige contracten zoveel mogelijk af te stemmen met de realiteit van de dag? Vermeld je gegevens op onze contactpagina en we maken snel een telefonische afspraak.