Daarom LeaseCollect

Niets lijkt zo makkelijk dan het inkopen van leaseauto’s. Gewoon even een middagje rondbellen, hier en daar wat prijzen opvragen en aan het eind van de dag de goedkoopste eruit pikken. Fluitje van een cent!

Inderdaad, zo makkelijk kan het zijn. Zeker voor wie alleen belang heeft bij lage prijzen zonder zich te bekommeren om de kwaliteit van de ingekochte diensten. Want let op: autolease is een dienst en daarbij een complexe. En bovendien een dienst waar u voor meerdere jaren aan vastzit. Dat geeft al een andere kijk op de materie. Zeker als u ook eisen stelt aan de soliditeit van uw leasemaatschappij en zeker wilt weten dat u niet in de kou komt te staan als het eens tegen zit.

Wij zijn sinds 2003 een collectief inkoopbureau voor (auto) mobiliteit en vertegenwoordigen een groot klantenbestand met navenant veel auto’s. Achter elkaar gezet kunnen we Nederland met ons wagenpark op slot zetten. Daarom kunnen wij behoorlijke kwantumvoordelen bieden en zijn wij in staat onze klanten met raad en daad terzijde te staan als dat onverwacht eens nodig is. Bovendien is de toetreding tot onze inkooporganisatie gratis.

Benieuwd hoe wij werken? Bekijk onze animatie.

LeaseCollect in de praktijk

Leave a Comment