EEN FIETSREGELING?

VOOR GELUKKIGE EN GEZONDE

MEDEWERKERS!

VITALER PERSONEEL

Ziekteverzuim daalt 

BESPARING KOSTEN

Forse besparing mobiliteitskosten

DUURZAAM VERVOER

Maak Nederland groener 

GEEN BEPERKINGEN

Elk model, merk of type fiets

FIETSREGELING WINT AAN POPULARITEIT BIJ MEDEWERKERS EN WERKGEVERS!

Steeds meer werkgevers overwegen een fietslease programma voor hun medewerkers. Niet zonder reden, want als medewerkers meer fietsen heeft dat veel voordelen zowel voor werkgevers als werknemers. Zo zal het ziekteverzuim afnemen en neemt de productiviteit toe. Daarnaast zullen de mobiliteitskosten sterk afnemen.

In een wereld waar mensen zich meer bewust worden van natuur- en gezondheid zal fietsen tussen woon-werk steeds normaler worden. Ook de gemiddelde woon-werkafstand van 15-20 km is dankzij de snelle elektrische fietsen geen belemmering meer. Kortom de vraag naar zakelijke fietslease zal de komende jaren sterk toenemen. Speel hier als werkgever slim op in en biedt werknemers een aantrekkelijke mogelijkheid om een fiets zakelijk te leasen. Via het flexibele programma van Cyclis is dit voor werkgevers kostenneutraal en zonder administratieve rompslomp te realiseren!

Voor-oor-delen

Fietslease

Bij een fietsregeling waarbij de leasekosten worden verloond via een deel van het brutosalaris van de medewerkers is de regeling volledig kostenneutraal door de werkgever te faciliteren. De medewerkers profiteert hierbij direct van het fiscale voordeel van ongeveer 40% t.o.v. de consumentenprijs. Zie verder de voordelen voor werkgever en werknemers.

Wij ontzorgen de werkgever en medewerker voor 99%. Het enige wat wij verwachten van de werkgever is de moeite om de medewerker op de juiste wijze te informeren. In het vervolg hiervan nemen wij alle communicatie over.

Met een goede fietspolicy is deze vraag makkelijk te beantwoorden. Gaat de medewerker uit dienst dan voorziet de policy in de oplossing waarbij het contract afgekocht kan worden, de fiets meegenomen kan worden naar de nieuwe werkgever of dat de resterende periode de medewerker de fiets in een privé leaseovereenkomst uitdient.

Je hebt, binnen de regels van de fietspolicy, de vrijheid om elke fiets te kiezen die het beste past bij jouw persoonlijke wensen en omstandigheden. Of je nu een stadsfiets, een E-bike, een bakfiets, een racefiets of een MTB wil leasen. De keuze is vrij en je mag de fiets zelfs uitkiezen bij jouw voorkeurswinkel. 

DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

VOORDELEN WERKGEVERS

VOORDELEN WERKNEMERS

Scroll naar top