Het goede doel

LeaseCollect steunt goede doelen, daar zouden we eigenlijk niet over moeten praten. Dat doen we gewoon en daarmee basta. Waar we wel over kunnen praten is onze opvatting over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en niet alleen over ons leefmilieu. Want in de maand december denken we graag aan het welzijn van kinderen.

logo-kika-600-400

Kinderen kankervrij

In deze tijd van het jaar willen we stilstaan bij het lot van ernstig zieke kinderen. We vragen een moment van bezinning om na te denken over hun lot, over wat zij in hun jonge leven moeten dragen. En niet alleen bij ziekte. Hun pijn en strijd, in welk opzicht dan ook, verdient steun. Onze steun en uw steun.

website KIKA

Logo Het vergeten kind

Het vergeten kind

En als we dan toch over goede doelen hebben: ook kinderen die niet thuis kunnen opgroeien verdienen een eerlijke kans. Helaas wonen in Nederland tussen de 30.000 en 35.000 kinderen in opvanglocaties. Het zijn vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn. En nu groeien ze op onder omstandigheden met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen.

website Het vergeten kind

Leave a Comment