Korting die de reguliere marktpercentages overstijgen

Abraham

Wij horen vaak dat LeaseCollect weet waar ‘Abraham de mosterd haalt’ en daar zijn we het na bijna 20 jaar eigenlijk wel mee eens. Een zorgvuldig opgebouwd en onderhouden (internationaal) netwerk biedt ons de gelegenheid om onze relaties telkens weer te verrassen met de beste inkoopcondities bij aanschaf van een volledig vrij te specificeren personen- of bedrijfsauto. In een tijd waar ondernemend Nederland goed op de uitgaven let en het best lastig heeft is dit een welkome aanvulling als je toch moet investeren in je mobiliteit omdat de al verlengde leasecontracten nu echt aan het (fiscaal) einde van de termijn zijn gekomen.

 
 
 
 

En we doen meer....

Naast onze activiteiten op het gebied van bemiddelen van de lease- of financieringsovereenkomst staan wij je gedurende de looptijd van de overeenkomst ter zijde met raad en daad en kan je ons dus te allen tijde contacten voor ondersteuning of advies en dat alles nog steeds zonder één cent vergoeding. Dit kunnen wij waarmaken omdat onze partners en relaties ons waarderen en letterlijk het reclamebord zijn naar onze nieuwe relaties. Een formule waar onze relaties en wij ons prima bij voelen. 

 

En de korting dan?

Laat je niet ontmoedigen als het  door jou gewenste merk of type hier niet bij staat Het is slecht een kleine opgave als onderbouwing van de publicatie.

 

KIA ProCeed (alle uitvoeringen)
Peugeot Partner (reguliere modellen)
Ford Fiesta (excl. ST-line)
Opel Corsa (reguliere modellen)
Ford Transit Custom (diverse uitvoeringen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

: 15%
: 22%
: 24%
: 18%
: 25%

En nog vele andere merken en modellen zijn beschikbaar met interessante aankoopcondities in combinatie met een lease- of financieringsovereenkomst.

Scroll naar top