Mirel Transport

Mirel Transport vernieuwd wagenpark!

Opnieuw kiest Mirel Transport voor de Ford Transit Custom als betrouwbare bedrijfswagen voor haar transport opdrachten in Nederland. Mirel vervangt het komende half jaar nog eens vier bedrijfswagens.

Mirel Transport

SAMENWERKING MET DEKKER AUTOGROEP EN LEASECOLLECT IS TOP!

Ben Fischer van Mirel Transport is helemaal in zijn nopjes met de nieuwe aanwinst en staat dan ook bij de aflevering van oor tot oor te glunderen. In samenwerking met Dekker Autogroep en LeaseCollect is de mobiliteit voor de komende jaren weer geborgd.  Ben Fischer vertelt dat met name het kwalitatieve overleg vooraf, waarbij goed gekeken en geluisterd is naar de vereisten en wensen van Mirel Transport, de samenwerking nu al een succes is. De intentie tot een langjarige samenwerking is dan ook snel beklonken. 

NIET ALTIJD EVEN MAKKELIJK

Voor een transportbedrijf welke ook de branche omschrijving “koeriersbedrijf” bevat is het meestal niet mogelijk om op operationele basis een leaseovereenkomst af te sluiten. LeaseCollect wijst nooit een organisatie op voorhand af op basis van een branchecodering omdat dit eenvoudigweg nies zegt over de individuele ondernemer.  Zo geschiedde ook bij de eerste overeenkomst met Mirel Transport. Een organsiatie dat niet alleen zeer representatieve auto’s had rondrijden maar ook nog eens indrukwekkende schadestatistieken kon overleggen waar menige wagenparkbeheerder jaloers op zou zijn. Met een onderbouwd advies was een leaseovereenkomst dan ook snel geregeld.

Mirel Transport
Scroll naar top