INKOOP VOORDEEL

NIEUW

JONG GEBRUIKT

ELEKTRISCH

HYBRIDE

Nieuw en geregistreerd, jong gebruikt, elektrisch, hybride maar ook import auto’s met minder dan 1.500 km op de teller zijn op dit moment wel de meest voorkomende modellen of aanbiedingen die ons onder de aandacht worden gebracht door partners en leveranciers. Er is dus veel mogelijk en daarbij is het grote voordeel dat veel aangeboden auto’s ook nog eens in de fysieke voorraad staan van dealer en importeurs en daardoor snel ingezet kunnen worden. LeaseCollect heeft een groot en kwalitatief netwerk tot haar beschikking met loyale en betrouwbare leveranciers. Wij kunnen je dan ook een keiharde toezegging doen dat wij jouw voorkeursauto weten te vinden en door ons inkoopvolume ook vaak nog met extra aantrekkelijke aankoopcondities waardoor het maatwerk leasetarief je snel overtuigt om ons het vertrouwen te geven de overeenkomst voor jou te organiseren.

 

"IN THE PICTURE"

EEN SELECTIEF AANBOD VAN AUTO’S DIE OPVALLEN DOOR INTERESSANTE AANKOOPCONDITIES!

De markt biedt een continue aanbod van zeer interessante auto’s die aantrekkelijk zijn vanwege de aankoopkorting, de snelle levering met extra korting of gewoon omdat ze ‘schaars’ zijn maar er nog een enkele auto is te vinden. Voor het gehele aanbod geldt ‘op = op’ want de vraag is meestal groot.

Wil je weten of een op jouw wensen afgestemde auto beschikbaar is binnen het aanbod van aangesloten partners en leveranciers?
Vul je contactgegevens in op ons formulier en wij bellen je binnen enkele uren.

 

"ZOEK OPDRACHT"

JE HEBT EEN VOORKEUR VOOR EEN BEPAALDE AUTO MAAR KAN DEZE NIET VINDEN VOOR DE JUISTE CONDITIES EN VOORWAARDEN?

Geef LeaseCollect dan een zoekopdracht! Wij hebben actuele informatie van bijna alle merken over de landelijke voorraad, een overzicht van gekentekende auto’s en kijken zelfs over de grens voor je als de vraag hierbij aansluit. Hoe lastiger de vraag des te groter onze drive om voor jou het beste resultaat te behalen.