INKOOP VOORDEEL

NIEUW

JONG GEBRUIKT

ELEKTRISCH

HYBRIDE

Nieuw en geregistreerd, jong gebruikt, elektrisch, hybride maar ook import auto’s zijn op dit moment wel de meest voorkomende modellen of aanbiedingen die ons onder de aandacht worden gebracht door partners en leveranciers. Er is dus veel mogelijk! Bijkomend voordeel is dat veel aangeboden auto’s fysiek voorradig zijn en dus ook nog eens snel leverbaar. LeaseCollect heeft een groot en kwalitatief netwerk tot haar beschikking met loyale en betrouwbare leveranciers. Wij kunnen je dan ook een harde toezegging doen dat wij er alles aan doen om jouw voorkeursauto te vinden. Dat hier ook nog eens extra aantrekkelijke aankoopcondities bij worden bedongen past helemaal bij onze diensten waarmee we jouw vertrouwen in ons graag met een nieuwe overeenkomst bevestigen.

 

"IN THE PICTURE"

EEN SELECTIEF AANBOD VAN AUTO’S DIE OPVALLEN DOOR INTERESSANTE AANKOOPCONDITIES!

De markt biedt een continue aanbod van zeer interessante auto’s die aantrekkelijk zijn vanwege de aankoopkorting, de snelle levering met extra korting of gewoon omdat ze ‘schaars’ zijn maar er nog een enkele auto is te vinden. Voor het gehele aanbod geldt ‘op = op’ want de vraag is meestal groot.

Wil je meer informatie over de specificatie en inkoopcondities van de aangeboden auto’s?

 
NOG ENKELE UITVOERINGEN ZIJN OP VOORRAAD BESCHIKBAAR
(bijtelling 16% / 2022

Bekijk de TV commercieel (april 2021)

"ZOEK OPDRACHT"

JE HEBT EEN VOORKEUR VOOR EEN BEPAALDE AUTO MAAR KAN DEZE NIET VINDEN VOOR DE JUISTE CONDITIES EN VOORWAARDEN?

Geef LeaseCollect dan een zoekopdracht! Wij hebben actuele informatie van bijna alle merken over de landelijke voorraad, een overzicht van gekentekende auto’s en kijken zelfs over de grens voor je als de vraag hierbij aansluit. Hoe lastiger de vraag des te groter onze drive om voor jou het beste resultaat te behalen. 

Scroll naar top