LEASECOLLECT ZOEKT  COMPLIMENTJES

Wij werken met flexibele leasecontracten en doen zaken met vele leasemaatschappijen. Dan moet je als collectief inkoopbureau volstrekt helder opereren en altijd een hoogstaande dienstverlening nastreven. Dat doen we dus ook! Maar we willen meer: Meer klanten, meer leasecontracten en meer invloed in de zakelijke mobiliteitsmarkt. Want meer invloed en volume betekenen ook betere condities en nog meer voordeel voor onze klanten. Dat is logisch.

HELP ONS NAAR DE TOP VAN DE MARKT

Ben jij een van onze tevreden relaties of zakelijk contact en zou je ons ook willen aanbevelen bij een van je eigen relaties, steun ons dan met een lead-referenties. Daarmee bewijs je ons een goede dienst en als tegenprestatie belonen we je graag met een leuke bonus.

VOORWAARDEN

  • De bonus bedraagt € 100,-* per geconverteerde lead naar een geaccepteerde opdracht;
  • Bij elke 4e geaccepteerde opdracht bedraagt de bonus € 200,-*;
  • De lead-referentie betreft een voor LeaseCollect nieuwe relatie die via het formulier op deze pagina is aangemeld;
  • Als nieuwe relaties worden beschouwd relaties die niet als klant of potentiële klant in de database van LeaseCollect voorkomen, of met wie langer dan 12 maanden geen contact is geweest;
  • Het een operationele lease betreft voor een bedrijf of instelling met een minimale looptijd van 36 maanden;
  • De te leasen auto een waarde heeft van tenminste € 12.500. Daaronder bedraagt de bonus € 50,-*, of € 100,-* bij elke vierde lead-referentie.

*Alle genoemde bonusbedragen worden uitgekeerd in cadeaubonnen van een winkelketen naar keuze.