Met gratis glimlach

We somberen wat af de laatste tijd: wegen slibben dicht en oplossingen blijven uit; schone diesels zijn vuiler dan gedacht; de vriendelijke autofictie wordt een chagrijnige bijtelling en de populariteit van de zaakauto wordt langzaamaan in een verdomhoekje geveegd. Het is de hoogste tijd om de wereld van automobiliteit eens van de vriendelijke kant te belichten.

coaching-smiley-large

Laten we daarom eens beginnen met onze actieauto’s. Door onze binding met importeurs, dealers en leasemaatschappijen kunnen wij regelmatig beslag leggen op unieke actieauto’s.  Meestal gaat het om fabrieksnieuwe auto’s en altijd zijn het de messcherpe prijzen waarmee wij onze klanten versteld doen staan. Dit is de eerste glimlach die wij u kunnen aanbieden.

Dan gaan we door naar de markpositie van ons inkoopbureau. Dankzij het belang dat wij vertegenwoordigen kunnen wij u op gebied van autolease kwantumvoordelen bieden die normaal gesproken alleen voor grootzakelijke klanten zijn weggelegd. Voilà, dat is al de tweede glimlach die we bij u oproepen!

Tenslotte, maar zeker niet in de laatste plaats, wijzen wij u op onze deskundigheid op gebied van mobiliteit. We denken met u mee bij het zoeken van de juiste oplossingen en tonen u mogelijkheden die ver voorbij gaan aan de bestaande praktijken van (auto)mobiliteit. Dat zeggen wij niet zelf, maar dat is de glimlach die klanten ons schenken als we weer eens met succes een project hebben afgerond.

Laten we daarom niet somberen, maar samen op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden om de kosten van (auto)mobiliteit duurzaam te verlagen. Glimlach en maak kennis met de tien van LeaseCollect

1

6