1nergiek

1NERGIEK NEEMT NIEUWE FIESTA’S IN GEBRUIK

Voor de gelukkige medewerkers van 1nergiek was de door Corona opgelopen levertijd lang maar het wachten meer dan waard. Op 2 oktober was het dan uiteindelijk zover. Salesmanager Munesh Bharos van Ford Stern Hoofddorp leverde zeven in nieuwe huisstijl uitgevoerde Ford Fiesta’s af aan evenzovele blije medewerkers. Met alle beperkingen van deze tijd wisten zowel de medewerkers, de aanwezige directie van 1nergiek als de leverende Ford dealer er een leuk klein feestje van te maken.

Meerjarige succesvolle samenwerking

1nergiek maakt voor al haar mobiliteit gerelateerde zaken al ruim 15 jaar dankbaar gebruik van de kennis en expertise van LeaseCollect.

De samenwerking, ooit gestart in het mooie historische pand in Wormerveer, is inmiddels uitgegroeid tot één waarbij 1nergiek volledig anticipeert op het kwalitatieve netwerk van LeaseCollect. Met het aantreden van een nieuwe en ambitieuze directrice zijn de puntjes nogmaals op de spreekwoordelijke “i” gezet en is in samenwerking een volledig nieuwe mobiliteitsregeling opgesteld waarbij geanticipeerd kan worden op de ontwikkelingen in de maatschappij en ook de fiets inmiddels haar intrede heeft gedaan.

Tevreden relatie

Directrice Laetitia Simonis verrijkte ons afgelopen maand ook nog eens met een hele mooie recensie die precies benoemd hoe LeaseCollect met haar relaties wenst samen te werken. 

Scroll naar top