Abonnement

Advies op afroep voor een vriendelijk tarief

We herkennen het allemaal wel eens. Een prangende vraag waar intern niet direct een onderbouwd antwoord op gegeven kan worden en ook de hulp van Google niet de juiste match blijkt te zijn. Is de vraag gerelateerd aan de mobiliteit binnen de onderneming dan is simpelweg ons telefoonnummer je eerste kwalitatieve hulplijn. Met ons flexibele abonnement kun je direct een beroep doen of een antwoord verkrijgen op een adviesvraag waar en wanneer u dat nodig hebt, zonder eerst vaste afspraken te moeten maken over de kosten van dienstverlening.

Transparante tarieven zonder verrassingen achteraf.

Sluit een abonnement af in de vorm van een vast aantal uren per jaar voor één of meer van onze diensten en u kunt te allen tijde een beroep doen op onze expertise. Soms in de vorm van een telefoongesprek en andere keren door intensief overleg met uw medewerkers of leveranciers. Met een abonnement maakt het niet uit! Wij zijn uw vaste partner en oproepbaar wanneer u ons nodig hebt. Bovendien komen wij als onderdeel van het abonnement één keer per jaar bij u langs voor het uitvoeren van onderhoud aan uw reis-en mobiliteitsbeleid. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw beleid altijd up-to-date en toekomstbestendig is.

Tarieven abonnement

  •  75,00 p/u | 10 advies uren
  •  72,50 p/u | 15 advies uren*
  •  70,00 p/u | 20 advies uren

*Bij 15 adviesuren bieden wij u 2 extra adviesuren zonder meerprijs.

Hoe werkt het?

Nadat uw bericht over de interesse in een abonnement bij ons binnen komt nemen wij binnen 8 werkuren telefonisch contact met u op voor het plannen van een afspraak. Tijdens het telefonisch contact vernemen wij uw casus en vragen u, indien wenselijk, om documentatie toe te sturen zodat wij ons vooraf goed kunnen inlezen. Tijdens het persoonlijk gesprek bij u op kantoor kunnen we dan direct concreet met u het onderwerp bespreken. Na de bespreking weet u wat en wanneer u van ons de output kunt verwachten.