Abonnement

Advies op afroep voor een vriendelijk tarief

We herkennen het allemaal wel eens. Een actuele vraag waar intern niet direct een onderbouwd antwoord op gegeven kan worden en ook de hulp van Google niet de juiste match blijkt te zijn. Is de vraag gerelateerd aan de mobiliteit binnen de onderneming dan is simpelweg het telefoonnummer van LeaseCollect voldoende als eerste kwalitatieve hulplijn. Met ons flexibele abonnement kunt u direct een beroep doen op onze brede kennis en langjarige ervaring zonder eerst een afspraak te moeten maken over de vergoeding voor de verleende diensten.

Transparante tarieven zonder verrassingen achteraf.

Sluit daarom een abonnement af in de vorm van een vast aantal uren per jaar voor één of meerdere van onze diensten en u kunt op elk gewenst moment een beroep doen op ons doen. Soms is dit in de vorm van een kort telefonisch overleg daar waar de vraag op een ander moment een intensief overleg vraagt op locatie. Met een abonnement maakt het niet uit! Wij zijn uw vaste kennispartner en oproepbaar wanneer u ons nodig hebt. Bovendien komen wij als onderdeel van het abonnement één keer per jaar bij u langs voor het evalueren en actualiseren van uw reis-en mobiliteitsbeleid. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw beleid altijd up-to-date en toekomstbestendig is.

Tarieven abonnement

  •  75,00 p/u | 10 advies uren
  •  72,50 p/u | 15 advies uren*
  •  70,00 p/u | 20 advies uren

*Bij 15 adviesuren bieden wij u 2 extra adviesuren zonder meerprijs.

Hoe werkt het?

Nadat uw bericht over de interesse in een abonnement bij ons binnen komt nemen wij binnen 8 werkuren telefonisch contact met u op voor het plannen van een afspraak. Tijdens het telefonisch contact vernemen wij uw casus en vragen u, indien wenselijk, om documentatie toe te sturen zodat wij ons vooraf goed kunnen inlezen. Tijdens het persoonlijk gesprek bij u op kantoor kunnen we dan direct concreet met u het onderwerp bespreken. Na de bespreking weet u wat en wanneer u van ons de output kunt verwachten.