BETERE VOORWAARDEN ÉN DE LAAGSTE LEASEPRIJS

Operationele lease

lease

Operationele Lease is wat beheer betreft de meest complete vorm van autolease en wordt meestal aangeboden inclusief reparatiekosten, onderhoud, vervanging van banden, motorrijtuigenbelasting, verzekering, vervangend vervoer en desgewenst brandstof.

Occasion Lease

occasion

Occasionlease komt ook voor zakelijk gebruik steeds meer in trek omdat de afschrijving relatief gunstig is ten opzichte van vergelijkbare nieuwe auto’s. Deze demo’s zijn gunstig geprijsd en snel leverbaar. Een scherp leasetarief doet dan de rest.

BedrijfswagenLease

bedrijf

Een leaseofferte voor een bedrijfswagen vraagt nauwkeurigheid en dat geldt zeker voor de bedrijfswagen met een specifieke samenstelling. Een kwalitatieve leaseofferte stellen wij graag samen op basis van een gespecificeerde dealerofferte

Import Lease

import

Importlease maakt gebruikt van de prijsverschillen tussen auto’s in Nederland en de rest van Europa.  Het financieel voordeel wordt verwerkt ten gunste van de investering. Of het nu gaat om een geïmporteerde luxe, jong gebruikte of zelfs nieuwe auto.

Shortlease

short

Shortlease contracten worden doorgaans gesloten voor medewerkers met een arbeidscontract voor bepaalde tijd, medewerkers die projectmatig worden ingezet of ter overbrugging van de levertijd van de nieuw bestelde leaseauto.

Smartflex lease

Smartflex lease

De lease oplossing voor detacheerders en andere slimme ondernemers. Smartflex lease combineert de gunstige tarieven van een normale operationele lease met de flexibiliteit van een kortlopend huur- of leasecontract. Als dat geen voordeel is…?

Financial lease

Financial lease

Met Financial Lease profiteert u optimaal van fiscale voordelen. U betaalt een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving, en bent economisch zelf eigenaar van uw leaseauto of bedrijfsmiddel.

Equipment lease

Equipment lease

De verscheidenheid in bedrijfsmiddelen die wij financieren is enorm. Leasing kan eigenlijk op elk roerend object dat een serienummer heeft, zolang het object maar niet “aard- of nagelvast” bevestigd is.

Fiets lease

Fietslease

De E-bike kan een duurzaam en efficiënt alternatief zijn voor het afleggen van woon-werk en zakelijke kilometers met de auto of het openbaar vervoer. Ook is het gebruik van de E-bike goed voor de vitaliteit.