Equipment lease

De kracht van LeaseCollect en haar partners is dat wij onze klanten vaak meer dan goed kennen en daarom de beste oplossingen kunnen bieden om slagvaardig te ondernemen. Onze insteek is altijd om onze relaties maximaal te kunnen bedienen en streven er naar om een financiering wél rond te krijgen waarmee we u ook daadwerkelijk verder helpen. Hierbij varen wij niet blind op de cijfers maar komen wij ook liever bij u langs om samen een uitdaging aan te gaan. Met die persoonlijke benadering onderscheiden wij ons, net als bij de andere leasevormen, nadrukkelijk van de grootbanken en andere aanbieders.

Wij financieren alles met een serienummer

De verscheidenheid in bedrijfsmiddelen die wij financieren is enorm. Leasing kan eigenlijk op elk roerend object dat een serienummer heeft, zolang het object maar niet “aard- of nagelvast” bevestigd is. Hieronder valt bijvoorbeeld een airco-systeem dat na inbouw een vast onderdeel wordt van uw pand. Voor een nieuwe verpakkingsmachine geldt dit uiteraard niet en die kunt u dus uitstekend ook bij ons in de lease zetten.

Investeringsruimte creëren

De meeste bedrijven waar wij mee werken willen via leasing de liquiditeit op peil houden, zodat er investeringsruimte beschikbaar blijft. Afgaande op de lease aanvragen, zien wij ook een tendens van bedrijven die in lease een totaaloplossing zien. Indien gewenst nemen wij bijvoorbeeld ook service en onderhoud mee. Dit maakt zowel de kosten als opbrengsten van een investering voor u als ondernemer heel inzichtelijk.

Ook voor equipment lease geldt: De betere voorwaarden én de laagste leaseprijs.