Shortlease

Shortlease is in de praktijk meestal een vorm van Operationele Lease. Het verschil zit hem in de looptijd. Een contract wordt gesloten voor minimaal 1 maand en is daarna per dag opzegbaar. De  contracten worden doorgaans gesloten voor medewerkers met een arbeidscontract voor bepaalde tijd, medewerkers die projectmatig worden ingezet of ter overbrugging van de levertijd van de nieuw bestelde leaseauto.

Wij begrijpen heel goed dat flexibiliteit in de huidige tijd de voorkeur heeft en bieden u tot 1 juni a.s. voor elke huurperiode vanaf 1 maand het 12 maanden tarief aan. Meer informatie en uw aanvraagformulier vindt u hier

Partners en aanbod auto’s

LeaseCollect werkt voor de inzet van uw shortlease auto samen met diverse professionele leveranciers die uitgebreid zijn getoetst op kwaliteit van aanbod en dienstverlening. Onze partners zijn dan ook samen of individueel in staat om de meeste van uw wensen betreffende het merk, type en uitvoering te honoreren. Dat het aanbod zeer concurrerend is mag inmiddels voor u niet meer als een verrassing worden beschouwd. Onze referenties geven het aan en wij bewijzen het u graag!