Shortlease

Shortlease is in de praktijk meestal een vorm van Operationele Lease. Het verschil zit hem in de looptijd. Een contract wordt gesloten voor minimaal 1 maand en is daarna per dag opzegbaar. De  contracten worden doorgaans gesloten voor medewerkers met een arbeidscontract voor bepaalde tijd, medewerkers die projectmatig worden ingezet of ter overbrugging van de levertijd van de nieuw bestelde leaseauto.

SHORTLEASE ACTIE TARIEVEN

In de periode dat de overheid omgangsbeperkingen heeft ingesteld en organisaties mede hierdoor bewust kiezen voor een flexibele invulling van de noodzakelijke mobiliteit biedt LeaseCollect een shortlease van minimaal 1 maand aan voor het 12 maanden tarief. Deze actie geldt voor alle categorieën auto’s en is vooralsnog geldig tot 1 juni 2020 maar kan verlengd worden indien de datum van de beperkende maatregelen door de overheid wordt verlengd.

KLASSE A (B)

VW Up

Referentie auto:
VW Up
Renault Twingo

KLASSE B (B)

VW Polo

Referentie auto:
VW Polo
Renault Clio

KLASSE C (B)

VW Golf

Referentie auto:
VW Golf
Renault Megane

Partners en aanbod auto’s

LeaseCollect werkt voor de inzet van uw shortlease auto samen met diverse professionele leveranciers die uitgebreid zijn getoetst op kwaliteit van aanbod en dienstverlening. Onze partners zijn dan ook samen of individueel in staat om de meeste van uw wensen betreffende het merk, type en uitvoering te honoreren. Dat het aanbod zeer concurrerend is mag inmiddels voor u niet meer als een verrassing worden beschouwd. Onze referenties geven het aan en wij bewijzen het u graag!