OVER LEASECOLLECT

LeaseCollect is sinds 2003 een collectief inkoopbureau voor (auto) mobiliteit. Wij vertegenwoordigen een groot klantenbestand met een navenant omvangrijk wagenpark en bieden onze klanten vanuit deze unieke marktpositie substantiële kwantumvoordelen. De toetreding tot onze inkooporganisatie is gratis.

Klanten van LeaseCollect profiteren van onze marktpositie en genieten alle voordelen die voortvloeien uit de exploitatie van een groot wagenpark, ook als ze zelf een klein wagenpark beheren. Ook de zakelijke klant met één auto is welkom bij leaseCollect.

Met scherpe leaseprijzen maar ook met transparante voorwaarden als rugdekking voor als er onverhoopt een probleem ontstaat staan wij onze klanten terzijde. Wij zijn uw enige aanspreekpunt binnen een netwerk van professionele aanbieders en dat scheelt tijd en geld.

Wij nemen uw aanvraag voor autolease in behandeling en zetten deze uit binnen een streng geselecteerde netwerk van leasemaatschappijen en andere aanbieders van mobiliteit. Na een zorgvuldige selectie op voorwaarden, service en prijs ontvangt u automatisch de best scorende aanbieding. En dit alles binnen een volledig transparant proces.

 
 
 
Marcel Meijer

Goede afkomst

LeaseCollect maakt deel uit van het in Haarlem gevestigde Masters in Mobility. Door onze marktpositie en onze kennis van mobiliteit kunnen wij u de beste (lease) oplossingen aanreiken. Persoonlijke aandacht staat hierbij altijd voorop. Wij zijn graag creatief en kunnen in de meeste gevallen zorgen voor degelijk maatwerk. Onze no-nonsens mentaliteit, doen wat de klant voor ogen heeft, maakt ons uw ideale partner. Masters in Mobility is sinds 2000 in de markt actief als professioneel intermediair, bedrijfsadviseur en mobiliteitsarchitect

 

Gegarandeerde dienstverlening

Waarom zakendoen met LeaseCollect? Dankzij onze marktpositie kunnen wij u de messcherpe condities bieden die normaal gesproken alleen voor grootzakelijke klanten zijn weggelegd. Daarmee bieden wij u aantoonbare voordelen. Maar niet alleen door ons te richten op de laagste prijs, maar ook door uw eisen en wensen mee te wegen. Want de laagste prijs is niet altijd het beste resultaat.

LeaseCollect denkt altijd met je mee bij het zoeken van de juiste oplossingen. Binnen het speelveld van mobiliteit zijn wij een betrouwbare en betrokken partner. Dat zeggen wij niet zelf, maar dat is de mening van vele relaties waarvan velen al meerdere opeenvolgende overeenkomsten via LeaseCollect hebben afgesloten. Wij nemen zoals gezegd alleen met het beste resultaat genoegen en laten jou die smaak graag ervaren.

 

De 10 van LeaseCollect

OPDRACHTEN ZIJN UITDAGINGEN
BELOFTE MAAKT SCHULD
WIJ BIEDEN WAAR VOOR JOUW GELD
WIJ KOMEN ONZE AFSPRAKEN NA
ONZE DRIJFVEER HEET MOTIVATIE
ONZE KRACHT HEET VERSTAND VAN ZAKEN
ONZE COMMUNICATIE IS KORT EN HELDER
ONS RESULTAAT IS MEETBAAR
WIJ ZIJN CREATIEF EN DENKEN GRAAG MEE
WIJ ADVISEREN VANDAAG MET OOG OP MORGEN
Previous
Next

Klanten vertellen....