Over Leasecollect

LeaseCollect is sinds 2003 een collectief inkoopbureau voor (auto) mobiliteit . Wij vertegenwoordigen een groot klantenbestand met een navenant omvangrijk wagenpark en bieden onze klanten vanuit deze unieke marktpositie substantiële kwantumvoordelen. De toetreding tot onze inkooporganisatie is gratis.

Klanten van LeaseCollect profiteren van onze marktpositie en genieten alle voordelen die voortvloeien uit de exploitatie van een groot wagenpark, ook als ze zelf een klein wagenpark beheren. Ook de zakelijke klant met één auto is welkom.

Met scherpe leaseprijzen, goede voorwaarden en rugdekking voor als er onverhoopt een probleem ontstaat staan wij onze klanten terzijde. Wij zijn uw enige aanspreekpunt binnen een netwerk van professionele aanbieders en dat scheelt tijd en geld.

Wij nemen uw aanvraag voor autolease in behandeling en zetten deze uit binnen een streng geselecteerde netwerk van leasemaatschappijen en andere aanbieders van mobiliteit. Na een zorgvuldige selectie op voorwaarden, service en prijs ontvangt u automatisch de best scorende aanbieding. En dit alles binnen een volledig transparant proces.

Onze missie:

 • Wij zorgen voor substantiële besparingen op uw autokosten
 • Wij maken uw autobeleid toekomstbestendig
 • Wij beheren uw wagenpark met ons vizier op lagere kosten en tevreden berijders
 • Wij harmoniseren uw secundaire arbeidsvoorwaarden terzake het gebruik van zaakauto’s.

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 – 130 2490

mail naar info@leasecollect.nl of
gebruik ons contactformulier.

Gegarandeerde dienstverlening

Waarom zaken doen met LeaseCollect? Dankzij onze marktpositie kunnen wij u de messcherpe condities bieden die normaal gesproken alleen voor grootzakelijke klanten zijn weggelegd. Daarmee bieden wij u aantoonbare voordelen. Maar niet alleen door ons te richten op de laagste prijs, maar ook door uw eisen en wensen mee te wegen. Want de laagste prijs is niet altijd het beste resultaat.

We denken met u mee bij het zoeken van de juiste oplossingen en zijn op gebied van autolease uw betrouwbare en betrokken partner. Dat zeggen wij niet zelf, maar dat is de mening van klanten die al vele jaren weten dat wij alleen met het beste genoegen nemen.

Goede komaf

LeaseCollect maakt deel uit van het in Haarlem gevestigde Masters in Mobility. Door onze marktpositie en onze kennis van mobiliteit kunnen wij u de beste (lease) oplossingen aanreiken. Persoonlijke aandacht staat hierbij altijd voorop. Wij zijn graag creatief en kunnen in de meeste gevallen zorgen voor degelijk maatwerk. Onze no-nonsens mentaliteit, doen wat de klant voor ogen heeft, maakt ons uw ideale partner. Masters in Mobility is sinds 2000 in de markt actief als professioneel intermediair, bedrijfsadviseur en mobiliteitsarchitect.

 • Als ZZP'er die een auto wil gaan leasen raak je al snel verstrikt in het woud aan mogelijkheden. Los van de keuze voor de auto heb je natuurlijk ook te maken met allerlei administratieve en fiscale zaken. Ik was dan ook blij verrast toen ik via een goede relatie in contact kwam met Marcel Meijer van LeaseCollect. Niets is makkelijker dan al je vragen kwijt te kunnen bij een professional. Parallel aan onze gesprekken verzorgde LeaseCollect ook nog eens een mooie offerte die mij - ten opzichte van andere aanbiedingen - veel geld bespaarde. Ik ben meer dan tevreden!

  Fred Glas ZZP'er (Machinist - Stortbaas)
 • Niets is vervelender als je een mooie nieuwe leaseauto kiest en deze 6 maanden levertijd heeft. De last van het wachten wordt draaglijker als de voorloop auto helemaal naar wens wordt verzorgd. Ik had een sterke voorkeur voor een fiscaal vriendelijke Volvo V60 en uitte deze wens bij LeaseCollect. Binnen no-time was alles geregeld. De levering op locatie werd nog leuker toen bleek dat er gewoon een volledig nieuwe leaseauto werd geleverd.

  Robert Hasperhoven
  Robert Hasperhoven VMB Security & Services
 • Als internationaal FIFA referee en nationaal A voetbalscheidsrechter is betrouwbaar vervoer van en naar (inter)nationale voetbalwedstrijden voor mij essentieel. Hoewel het altijd techniek blijft wil je toch de risico’s op stilstand zoveel mogelijk beperken want dat houdt in dat een heel stadion met mensen wacht op mij als scheidsrechter. Bij de aankoop van mijn nieuwe auto heb ik mij dan ook weer laten begeleiden door Marcel. Zijn kennis, contacten en expertise zorgen er voor dat ik mij werkelijk nergens zorgen om hoefde te maken.      

  Serdar Gozubuyuk
  Serdar Gozubuyuk FIFA voetbal scheidsrechter
 • Ineens was hij in beeld! Een 22 jaar 'jonge' BMW 850ci in perfecte staat. Als fervent BMW liefhebber wil je dan maar 1 ding en dat is zo snel als mogelijk gekroond worden tot nieuwe eigenaar. Als het om kwaliteit en snelheid gaat val ik graag terug op de kennis en contacten van Marcel Meijer. Inmiddels 25 jaar mijn vaste contactpersoon als het gaat om mobiliteit gerelateerd zaken. Ook voor deze specifieke auto was de overeenkomst weer snel en goed geregeld.  

  Bren Boeree
  Bren Boeree Multifast Holland B.V.
 • LeaseCollect heeft voor mij de ideale auto's gezocht en gevonden. Het is gelukt om een unieke special Edition te vinden van een van de auto’s die ik op het vizier had. Ik had en heb er verder geen omkijken naar gehad. Zomer/winterbanden wissel uit het contract? Verzekering uit het contract? Geen probleem. Een mailtje en het is geregeld. Aanrader!

  Enrico Lammers
  Enrico Lammers Directeur Pro6com
 • Goed, snel en accuraat antwoorden. Daar begint een goed gevoel mee maar onze ervaringen met LeaseCollect houden daar niet mee op. Er wordt mee gedacht, scherp geoffreerd en duidelijk aangegeven hoe de offerte tot stand is gekomen. LeaseCollect is daarom onze vaste leverancier geworden, wij kijken niet meer verder.

  Arjan Baar Directeur Ygrec Finance

De tien van LeaseCollect:

 1. Opdrachten zijn uitdagingen;
 2. Belofte maakt schuld;
 3. Wij bieden waar voor uw geld;
 4. Wij komen onze afspraken na;
 5. Onze drijfveer heet motivatie;
 6. Onze kracht heet verstand van zaken;
 7. Onze communicatie is kort en helder;
 8. Ons resultaat is meetbaar;
 9. Wij zijn creatief en denken graag mee;
 10. Wij adviseren vandaag met oog op morgen.