Over Leasecollect

LeaseCollect is sinds 2003 een collectief inkoopbureau voor (auto) mobiliteit . Wij vertegenwoordigen een groot klantenbestand met een navenant omvangrijk wagenpark en bieden onze klanten vanuit deze unieke marktpositie substantiële kwantumvoordelen. De toetreding tot onze inkooporganisatie is gratis.

Klanten van LeaseCollect profiteren van onze marktpositie en genieten alle voordelen die voortvloeien uit de exploitatie van een groot wagenpark, ook als ze zelf een klein wagenpark beheren. Ook de zakelijke klant met één auto is welkom.

Met scherpe leaseprijzen, goede voorwaarden en rugdekking voor als er onverhoopt een probleem ontstaat staan wij onze klanten terzijde. Wij zijn uw enige aanspreekpunt binnen een netwerk van professionele aanbieders en dat scheelt tijd en geld.

Wij nemen uw aanvraag voor autolease in behandeling en zetten deze uit binnen een streng geselecteerde netwerk van leasemaatschappijen en andere aanbieders van mobiliteit. Na een zorgvuldige selectie op voorwaarden, service en prijs ontvangt u automatisch de best scorende aanbieding. En dit alles binnen een volledig transparant proces.

Onze missie:

 • Wij zorgen voor substantiële besparingen op uw autokosten
 • Wij maken uw autobeleid toekomstbestendig
 • Wij beheren uw wagenpark met ons vizier op lagere kosten en tevreden berijders
 • Wij harmoniseren uw secundaire arbeidsvoorwaarden terzake het gebruik van zaakauto’s.

Meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 – 130 2490

mail naar info@leasecollect.nl of
gebruik ons contactformulier.

Gegarandeerde dienstverlening

Waarom zaken doen met LeaseCollect? Dankzij onze marktpositie kunnen wij u de messcherpe condities bieden die normaal gesproken alleen voor grootzakelijke klanten zijn weggelegd. Daarmee bieden wij u aantoonbare voordelen. Maar niet alleen door ons te richten op de laagste prijs, maar ook door uw eisen en wensen mee te wegen. Want de laagste prijs is niet altijd het beste resultaat.

We denken met u mee bij het zoeken van de juiste oplossingen en zijn op gebied van autolease uw betrouwbare en betrokken partner. Dat zeggen wij niet zelf, maar dat is de mening van klanten die al vele jaren weten dat wij alleen met het beste genoegen nemen.

Goede komaf

LeaseCollect maakt deel uit van het in Haarlem gevestigde DMG Automotive BV. Door onze marktpositie en onze kennis van mobiliteit kunnen wij u de beste (lease) oplossingen aanreiken. Persoonlijke aandacht staat hierbij altijd voorop. Wij zijn graag creatief en kunnen in de meeste gevallen zorgen voor degelijk maatwerk. Onze no-nonsens mentaliteit, doen wat de klant voor ogen heeft, maakt ons uw ideale partner. DMG Automotive BV is sinds 2000 in de markt actief als intermediair, bedrijfsadviseur en mobiliteitsarchitect.

 • Als ZZP'er die een auto wil gaan leasen raak je al snel verstrikt in het woud aan mogelijkheden. Los van de keuze voor de auto heb je natuurlijk ook te maken met allerlei administratieve en fiscale zaken. Ik was dan ook blij verrast toen ik via een goede relatie in contact kwam met Marcel Meijer van LeaseCollect. Niets is makkelijker dan al je vragen kwijt te kunnen bij een professional. Parallel aan onze gesprekken verzorgde LeaseCollect ook nog eens een mooie offerte die mij - ten opzichte van andere aanbiedingen - veel geld bespaarde. Ik ben meer dan tevreden!

  Fred Glas ZZP'er (Machinist - Stortbaas)
 • Voor een nieuwe opdracht van onze collega hadden wij behoefte aan een Shortlease voor een mooie middenklasser op diesel. Zowel wij als de werknemer hadden onze voorkeur welke door LeaseCollect goed is gelezen. Het aanbod was een mooie mix van wensen en dat alles tegen een zeer plezierig maandtarief.

  Ruut Jan Bakkenes
  Ruut Jan Bakkenes Career Control Finance
 • "De goede service en transparante communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Door hun meedenken en een scherpe offerte was alles snel rond. We zijn blij dat we voor Leasecollect gekozen hebben!"

  Benjamin Wegman
  Benjamin Wegman Shader B.V.
 • Niets is vervelender als je een mooie nieuwe leaseauto kiest en deze 6 maanden levertijd heeft. De last van het wachten wordt draaglijker als de voorloop auto helemaal naar wens wordt verzorgd. Ik had een sterke voorkeur voor een fiscaal vriendelijke Volvo V60 en uitte deze wens bij LeaseCollect. Binnen no-time was alles geregeld. De levering op locatie werd nog leuker toen bleek dat er gewoon een volledig nieuwe leaseauto werd geleverd.

  Robert Hasperhoven
  Robert Hasperhoven VMB Security & Services

De tien van LeaseCollect:

 1. Opdrachten zijn uitdagingen;
 2. Belofte maakt schuld;
 3. Wij bieden waar voor uw geld;
 4. Wij komen onze afspraken na;
 5. Onze drijfveer heet motivatie;
 6. Onze kracht heet verstand van zaken;
 7. Onze communicatie is kort en helder;
 8. Ons resultaat is meetbaar;
 9. Wij zijn creatief en denken graag mee;
 10. Wij adviseren vandaag met oog op morgen.