Leasing

Een zorgvuldig opgebouwd kwalitatief netwerk van partners en leveranciers aangevuld met onze brede kennis en ervaring zetten jouw offerte aanvraag met succes om naar een helder aanbod. Alleen met de juiste en transparante voorwaarden realiseert LeaseCollect voor jou beste prijs! Makkelijker kunnen we het niet maken voor je.

Operational 200

Operationele Lease

Met Full Operational Lease neemt de leasemaatschappij u alle zorgen uit handen voor een vast bedrag per maand.

Financial 200

Financiele Lease

Met Financial Lease betaalt u een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving, en bent economisch zelf eigenaar van de auto.

Shortlease 200

Shortlease

Shortlease is dé oplossing voor een leaseauto met een korte looptijd. Het is een combinatie van huren en leasen met de voordelen van beide.

Fietslease 200

Fietslease

Duurzaam, gezond en zeker aantrekkelijk voor de portemonnee. Kostenneutraal voor werkgevers en fiscaal aantrekkelijk voor personeel.

Importlease 200

Import Lease

De auto importeren wij voor u uit het buitenland. De keuze voor welke leasevorm u het beste past bij u e/o het object bepaalt u zelf.

Equipmentlease 200

Equipment Lease

Leasing kan eigenlijk op elk roerend object dat een serienummer heeft, zolang het object maar niet “aard- of nagelvast” bevestigd is

01.

Prijzen of kosten?

Wij zullen het meteen maar helder maken voor je! Bij ons op de (nieuwe) website vind je geen met flitsende opgeleukte fancy auto’s. Geen vermeldingen van toch niet reële leasetarieven omdat er altijd iets prijsopdrijvende ontbreekt. Geen actieprijzen en zelfs de nietszeggende van-voor prijs vind je niet terug. Wij hebben er altijd al iets ‘tegen’ gehad maar hebben ons, inderdaad, wel eens laten verleiden. Voor nu dus verleden tijd! Wel blijven wij vooral luisteren naar de vraag en beantwoorden dit met het best passende voorstel. Dat doen wij door maximaal gebruik te maken van ons internationale netwerk en professionele dealerpartners.

KOSTEN

Welke kosten berekenen LeaseCollect haar relaties of leveranciers? Nul! LeaseCollect ontvangt een commissie direct
Van de leasemaatschappij. Jij ontvangt dus nooit een factuur voor een succesvol afgeronde bemiddeling.

02.

KORTING

LeaseCollect heeft zich sinds 2003 met veel enthousiasme ingespannen om een betrouwbaar en toegevoegd netwerk op te bouwen met als doel het maximale inkoopvoordeel te genereren voor haar relaties. Dit voordeel geven wij voor de volle 100% door ten gunste van de aankooptransactie.

03.

Blog & Nieuws