LEASEBEMIDDELING

MAATWERK IS ONZE STANDAARD

BETERE VOORWAARDEN ÉN DE LAAGSTE LEASEPRIJS

Deze toezegging doen wij al sinds 2003 aan al onze klanten. En ook wij worden wel eens verrast door een aanbieding van partij die een beter maandtarief biedt. Hoe LeaseCollect dan toch de order gegund krijgt zit hem in de toegevoegde waarde van onze totale dienstverlening want behalve een collectief inkoopbureau zijn wij ook graag jouw mobiliteitsadviseur en blijven wij ook aan jouw zijde staan als de auto rijdt en we te maken hebben met het managen van het contract. Wij ijn in deze rol daadwerkelijk de Haarlemmer olie tussen jou en de leasemaatschappij. En geloof het of niet maar de leasemaatschappijen zijn blij met ons wat wij houden van directe en eerlijke communicatie en verliezen daarbij nimmer het respect en jouw belangen uit het oog. 

OPERATIONAL LEASE

De meest complete vorm van autolease waarbij de dienstverlening modulair is opgebouwd en de lessee de dienstverlening volledig aan de leasemaatschappij uitbesteed.

FINANCIAL LEASE

Zelf economisch eigenaar zijn van het object of bedrijfsmiddel en profiteren van fiscale voordelen? Dan is een vast maandbedrag bestaande uit rente en afschrijving de beste keuze voor jou. 

SHORTLEASE

Shortlease contracten worden meestal gesloten voor medewerkers met een tijdelijke mobiliteitsbehoefte ter overbrugging van levertijd of gedurende een projecttermijn.

EEN ONTZORGEND FIETSPLAN


VOOR GEZONDE EN GELUKKIGE


MEDEWERKERS

SPECIFIEKE LEASEVORMEN

MATRIX LEASE

Maximale transparantie als looptijd of kilometrage meer dan 10% afwijken

SMARTFLEX LEASE

Flexibel leasen tussen 1 en 60 maanden zonder risico op een boete

BEDRIJFSWAGEN LEASE

Operationeel of Financieel lease is ons om het even. Wij helpen je verder.

EQUIPMENT LEASE

Voor elk bedrijfsmiddel met een registratie- of serienummer

Het leasen van een voertuig of bedrijfsmiddel vindt meestal plaats op basis van de standaard uitgangspunten zoals de drie bovenaan de pagina beschreven leasevormen. Toch zijn er ook mogelijkheden om de aanvraag op een meer creatieve wijze in te vullen zodat deze meer aansluit bij de behoefte van de aanvragende partij. Neem van ons aan dat er veel meer mogelijk is dan je in eerste instantie zou denken alleen dan is het wel belangrijk dat deze informatie bij ons bekend is. Dat is ook de reden dat we alle overbodige informatie op deze pagina weg hebben gelaten en de voorkeur uitspreken voor een persoonlijk contact. Persoonlijker en veel efficiënter dan al die formulieren of mailverkeer. Onze relaties die wij vaak al meerdere opeenvolgende leaseovereenkomsten en dus vele jaren mogen begeleiden hebben dit unaniem benoemd in de tevredenheidsenquête.

LeaseCollect is sterk in de vraag van de klant omzetten naar een maatwerk dienstverlening met transparante voorwaarden en een consistente scherpe prijs!