Leasing

LeaseCollect biedt naast een brede kennis en ervaring ook de toegevoegde waarde van een zorgvuldig opgebouwd internationaal netwerk. Onder regie van LeaseCollect bieden wij onze relaties hiermee een helder en transparant aanbod met als doel de beste contractaanbieding.

Operational 200

Operationele Lease

Met Full Operational Lease neemt de leasemaatschappij u alle zorgen uit handen voor een vast bedrag per maand.

Financial 200

Financiele Lease

Met Financial Lease betaalt u een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving, en bent economisch zelf eigenaar van de auto.

Shortlease 200

Shortlease

Shortlease is dé oplossing voor een leaseauto met een korte looptijd. Het is een combinatie van huren en leasen met de voordelen van beide.

Fietslease 200

Fietslease

Duurzaam, gezond en zeker aantrekkelijk voor de portemonnee. Kostenneutraal voor werkgevers en fiscaal aantrekkelijk voor personeel.

Importlease 200

Import Lease

De auto importeren wij voor u uit het buitenland. De keuze voor welke leasevorm u het beste past bij u e/o het object bepaalt u zelf.

Equipmentlease 200

Equipment Lease

Leasing kan eigenlijk op elk roerend object dat een serienummer heeft, zolang het object maar niet “aard- of nagelvast” bevestigd is

01.

Prijzen of kosten?

Wij zullen het direct maar meteen helder maken voor je! Bij ons op de website vind je geen met flitsende opgeleukte fancy auto’s en geen vermeldingen van meestal toch niet reële leasetarieven. Calculeer je met jouw werkelijke uitgangspunten dan kom je meestal op een hoger tarief uit. Geen actieprijzen dus op onze site en zelfs de nietszeggende van-voor prijs vind je niet terug. Wel blijven wij vooral luisteren naar de klantvraag en beantwoorden dit met het best passende voorstel.

KOSTEN

Wij krijgen bij de eerste kennismaking altijd de vraag “welke kosten berekenen LeaseCollect voor haar diensten? Daar zijn wij heel duidelijk is namelijk NIETS! LeaseCollect ontvangt per afgesloten leaseovereenkomst een commissie van de leasemaatschappij. Als klant van LeaseCollect ontvang jij dus nooit een factuur voor een succesvol afgeronde bemiddeling.

02.

KORTING

LeaseCollect heeft zich sinds 2003 met veel enthousiasme ingespannen om een betrouwbaar en toegevoegd internationaal netwerk op te bouwen met als doel het maximale inkoopvoordeel te genereren voor haar relaties. Dit voordeel geven wij voor de volle 100% door ten gunste van de aankooptransactie.

03.

Blog & Nieuws