LEASEBEMIDDELING

MAATWERK IS ONZE STANDAARD

BETERE VOORWAARDEN ÉN DE LAAGSTE LEASEPRIJS

Deze uitgesproken toezegging bieden wij onze klanten al sinds 2003 en maken dit nog elke dag tastbaar bij offerte aanvragen. Dat we het ‘hard’ kunnen maken blijkt ook uit het feit dat we nauwelijks verloop hebben onder onze relaties. Zij herkennen en waarderen onze toegevoegde waarde.

Naast de rol van inkoper stellen wij ook graag onze brede kennis, ervaring en netwerk beschikbaar. Hiermee verandert onze rol naar mobiliteitsadviseur en zijn wij een sparringpartner voor organisaties die verder kijken dan een enkele leaseauto.

Het belang van goede en transparante afspraken gaat in overleg met leveranciers waarbij alle partijen ‘scherp’ tegemoet worden getreden maar altijd met respect. Dit voegt waarde toe aan de dienstverlening welke uiteindelijk de consistentie van de aangeboden prijs bepaald.

OPERATIONAL LEASE

De meest complete vorm van autolease waarbij de dienstverlening modulair is opgebouwd en de lessee de dienstverlening volledig aan de leasemaatschappij uitbesteed.

FINANCIAL LEASE

Zelf economisch eigenaar zijn van het object of bedrijfsmiddel en profiteren van fiscale voordelen? Dan is een vast maandbedrag bestaande uit rente en afschrijving de beste keuze voor jou. 

SHORTLEASE

Shortlease contracten worden meestal gesloten voor medewerkers met een tijdelijke mobiliteitsbehoefte ter overbrugging van levertijd of gedurende een projecttermijn.

EEN ONTZORGEND FIETSPLAN


VOOR GEZONDE EN GELUKKIGE


MEDEWERKERS

SPECIFIEKE LEASEVORMEN

MATRIX LEASE

Maximale transparantie als looptijd of kilometrage meer dan 10% afwijken

SMARTFLEX LEASE

Flexibel leasen tussen 1 en 60 maanden zonder risico op een boete

BEDRIJFSWAGEN LEASE

Operationeel of Financieel lease is ons om het even. Wij helpen je verder.

EQUIPMENT LEASE

Voor elk bedrijfsmiddel met een registratie- of serienummer

Het leasen van een voertuig of bedrijfsmiddel vindt meestal plaats op basis van de standaard leasevormen. Toch zijn er meer creatieve mogelijkheden denkbaar met als doel om deze beter aan te laten sluiten bij de behoefte van de aanvragende partij. Met een goede vertaling van de wensen is dus meer mogelijk dan binnen de standaard offerte kaders. Wij spreken dan ook de voorkeur uit voor een persoonlijk contactmoment wat veel efficiënter werkt dat een offerte aanvraagformulier.

LeaseCollect is sterk in de vraag van de klant omzetten naar een maatwerk dienstverlening met transparante voorwaarden en een consistente scherpe prijs!